Kui palju on kohustuslikest koroonapassidest olnud kasu Balti riikides?

Balti riigid ja Põhjamaad valisid koroona puhul erineva tee. Balti riikides tehti koroonapassid kohustuslikuks, nagu Venemaal ja Hiinas. Põhjamaades aga pole passi kohustust olnud või sellest loobuti.

Tulemus on see, et Balti riikides on koroona olukord maailma tipus, Põhjamaades aga üks madalamaid. See näitab, et koroonapassidest, mis muutsid suure osa inimestest teise järgu kodanikeks ja piirasid inimõiguseid pole mingit kasu olnud.

Balti riikides loodeti, et koroonapassidega on võimalik ajada inimesed vaktsineerima. Aga ka selline inimeste sunnivahenditega karjatamine pole mingit efekti andnud: Baltimaades on vaktsineeritus üks madalamaid Euroopas.

Siin on juures ka graafik koroonaga nakatumiste olukorra kohta Balti riikides ja Põhjamaades.

Kommentaarid
(Külastatud 1,287 korda, 1 külastust täna)