Iiri tippjalgpallur keeldub koroonavaktsiinist: Enda keha, enda valik

Iiri tippjalgpallur Callum Robinson on esimene jalgpallikuulsus, kes avalikult tunnistab, et keeldub koroonavaktsiinist. 26-aastane Robinson on kaks korda koroonat põdenud: 2020. aasta novembris ja tänavu augustis.

Robinson ütles, et see on tema otsus. Ta tunnistab, et on olnud tüütu kaks korda koroonat põdeda, aga sellele vaatamata on ta otsustanud end mitte vaktsineerida, vahendab Daily Mail.

Jalgpallur ütles, et tulevikus võib ta oma otsust muuta, aga praegu on ta otsustanud olla vaktsineerimata.  Ta ütles, et palju jalgpallijuhid ja inimesed küll ajavad teisi vaktsineerima, aga tema kedagi sundima ei hakkaks. Enda keha, enda valik, ütles ta oma otsust kommenteeride.

Jalgpallur on otsustanud pideva testimise kasuks ja ta pole ainus. Möödunud nädalal tuli välja, et koguni kaks kolmandikku jalgpalli kõrgliiga mängijatest on vaktsineerimata. Väidetavalt kardetakse viljatuks jäämist.

Ireland’s Robinson admits he has not been vaccinated against Covid-19

Callum Robinson is the first football star to confirm he has decided not to be vaccinated against Covid-19 The 26-year-old has contracted the virus twice, once in November 2020 and again in August Robinson, who is on £27,000 a week, declined to discuss his reasons He did admit he ‘could change his mind further down the line’ but insists he ‘wouldn’t force people to do it…

Kommentaarid
(Külastatud 443 korda, 1 külastust täna)