25-aastane soome mees sõitis baarist elektritõuksiga kodu poole, kui järsku läks pilt eest ära

Soomlane Taavi kukkus elektritõukerattaga raskelt. 25-aastane mees kahetseb, et tal polnud kiivrit peas. Ta ei mäleta siiani, mis kuu aega tagasi täpselt juhtus.

Ta oli sõpradega õhtut veetmas ja mängis muu hulgas piljardit. Koju sõitis ta elektritõuksiga, see on Mikkelis üsna tavaline vaatepilt, vahendab MTV.

Mees sõitis linnast koju ja tee peal midagi juhtus. Ta mäletab, et sõitis millelegi otsa, aga rohkem mitte midagi. Ta arvab, et sõitis tee peal mingisse auku. Sellest andsid tunnistust jäljed tee peal.

Mees räägib, et algul polnud tal nähtavaid vigastusi. Kohale tuli taksojuht, kes kutsus kiirabi. Aga siis ei saanud ta veel millestki aru. Ta oli siiski oksendanud ja kurtnud valu. Kiirabiautos aga läks pilt eest ära. Haiglas tuvastati paremal küünarnukil marrastus ning pea paremal poolel punane laik.

Taavi viidi Mikkeli haiglast Kuopio ülikooli haiglasse. Diagnoos oli päris õudne: aju sisemine verejooks ja rõhu tõus. Taavil on pärast õnnetust olnud mäluprobleemid. Tal on peas suur lõikusarm, paistes nägu ja lohk peas.

Järgmine lõikus tuleb kuu aja pärast. Pannakse protees, et pea kuju oleks selline nagu varem.

Taavi räägib õnnetusest, et kiirus polnud isegi väga suur. Mehel polnud väliseid marrastusi ega verejookse. Ta oleks pääsenud kergelt vaid ühe asja – kiivriga. Nüüd loodab Taavi, et kui 5-10 protsenti pärast tema juhtumit kiivri pähe panevad, on see suur asi.

Mees ei pea elektritõuksi ennast halvaks asjaks. Aga mõistust peab olema ja kiivri peab pähe panema. Taavi märgib, et midagi hullu tal pole, aga asjad ei seisa meeles, peab üles kirjutama.

Kommentaarid
(Külastatud 1,055 korda, 1 külastust täna)