Venemaa esipropagandist sattus koroonaga haiglasse

Venemaa esipropagandist, teleajakirjanik Dmitri Kisseljov sattus koroonaga haiglasse. Kisseljovil on kopsukahjustus 25-50 protsendi ulatuses.

Telekanali Rossija telesaate Vesti Nedeli (Nädala Uudised) saatejuht Kisseljov rääkis Vene meediale, et tal oli kõrge palavik, aga nüüd on see alla tulnud. Ravi on andnud häid tulemusi ja prognoos on optimistlik.

Varem teatati, et esimene haigustunnus oli kuiv köha, pärast seda tõusis kõrge palavik ja tekkisid hingamisraskused. PCR koroonatest aga positiivset tulemust ei näidanud, mistõttu jätkas mees töö tegemist.

Lõpuks aga tuvastati mehel kahepoolne kopsupõletik, kopsukahjustuse ulatus on 25-50 protsenti. Haigestumise raskusastet hindasid arstid keskmiseks.

Venemaal on olukord koroonaga väga hull. Igapäevaselt lisandub ligi 20 000 nakatumist ja 800 koroonasurma. Tegelikud numbrid arvatakse olevat kordades suuremad. Peamised koroona epitsentrid Venemaal on Moskva ja Peterburi linnad.

 

Kommentaarid
(Külastatud 512 korda, 1 külastust täna)