Uus koroonapaanika maailmas: vaktsiinidele lootma jäänud riigid kardavad Iisraeli saatust

Iisrael on maailmas praegu kole näide selle kohta, kuidas pärast aktiivset vaktsineerimist kasvas plahvatuslikult koroonaga nakatumiste arv. Nüüd on ülejäänud vaktsiinidele lootma jäänud riigid hirmul, et neid tabab Iisraeli saatus.

Usinalt inimesi vaktsineerinud Iisraelis on praegu nakatumiste tase kõrgeim terves maailmas. See on tekitanud teistes kõrge vaktsineeritusega riikides Ühendkuningriigis ja USA-s hirmu, et uue laine eest pääsu pole, vahendab Daily Mail.

Iisraelis on olnud rekordiliselt palju nakatumisi juba mitu nädalat alates augusti keskpaigast vaatamata sellele, et riigis on vaktsineetuse tase üks kõrgemaid terves maailmas.

Iisraelis on hakatud viimases hädas inimesi vaktsineerima kolmandate vaktsiinidoosidega ja seda tahetakse korrata teistes riikides. Ühendkuningriigis oodatakse koroonaplahvatust juba järgmisel nädalal, kuna lapsed läksid kooli.

Ühendkuningriigis loodetakse nüüd selle peale, et vaktsineermisel oli abi 12 nädalast kahe doosi vahel, võrreldes soovitusliku 3 nädalaga.

Israel is now the world’s Covid hotspot despite leading jab charge

Israel recorded 1,892 cases per million people on Wednesday – nearly 0.2% of entire population in single day Despite being one of the most vaccinated nations in world, country is in midst of an unprecedented new wave Fears Britain could now follow suit has led to growing calls for a mass booster vaccine rollout this winter Israel has become the Covid capital of the world despite leading the charge on vaccines, in a clear warning sign that Britain, the US and other highly-immunised nations are still vulnerable to another wave.

Kommentaarid
(Külastatud 769 korda, 1 külastust täna)