Soomes sai tüdruk rongi katusele ronides elektrilöögi, tegemist oli sotsiaalmeedia mänguga

Tõenäoliselt sotsiaalmeedias leviva mängu tõttu ronis tüdruk Soomes Tamperes rongi katusele ja sai seal elektrilöögi.

Põhikooli lõpuklasside tüdruk oli roninud jaamas seisnud rongi katusele ja sai seal elektrilöögi. Selline elektrilöök on eluohtlik, kuna traatides on pinge 25 000 volti. See on üle saja korra võimsam kui koduses elektrisüsteemis, vahendab Iltalehti.

Elektrilöögi võib saada isegi siis, kui juhtmeid ei puutu, elektrilöök võib nö hüpata ka eemalt. Politsei andmetel sai tüdruk eluohtlikult vigastada.

Politsei andmetel oli tüdruku tegevus seotud sotsiaalmeedia mänguga. Politsei hoiatab selliste mängude eest, kuna ohtu võib sattuda elu.

Nuori tyttö sai sähköiskun junan katolla Tampereella, vakavat vammat – taustalla mahdollisesti somehaaste

Sisä-Suomen poliisin mukaan nuori loukkaantui vakavasti. Ilmeisesti sosiaalisessa mediassa leviävän haasteen toteuttaminen päättyi karmealla tavalla Tampereen Viinikan ratapihalla. Väyläviraston viestintäpäällikkö Hanna Ackley kertoo Iltalehdelle, että yläasteikäinen tyttö oli kiivennyt pysähdyksissä olleen junan katolle ja saanut sähköiskun. Sähköisku on ollut hengenvaarallinen, sillä sähköratarakenteissa piilee jopa 25 000 voltin sähköjännite.

Kommentaarid
(Külastatud 715 korda, 1 külastust täna)