Soomes saab söönuks ka vähem kui 100 euroga kuus: inimene ei vaja smuutisid, sulatatud juustu ja avokaadosid

Mida söövad need, kes saavad hakkama vähem kui 100 euroga kuus? Põhiliselt pastat, riisi, juurvilju, putru ja leiba – lisaks hernesupp korra nädalas.

Soome lapsevanemate vauva.fi portaali lugejad rääkisid, mida nad söövad, et tulla toime vähem kui 100 euroga kuus.

Üks grupp, kes peab vähesega hakkama saama on tudengid. Peamiselt koosneb nende menüü kanast, riisist ja juurviljadest. Spinatipannkoogid, lasanje, hernesupp, makaroniroog ja kala. Valmistoitu eriti ei osteta, kui hernesupp välja arvata. Lisaks veel puuviljad ja leivad.

Üks näitlik päev on selline: hommikul kohv, banaan ja leib. Lõunaks peedisupp hapukoorega ja õhtul isetehtud burksid. Toidukordade vahel saab süüa leiba ja puuvilju.

Alla 100 euro kuus saab hakkama, kui osta S-grupi poodide õhtusest allahindlusest, lisaks Lidl ja Resq. Tavatoit on odav. Inimene ei vaja smuutisid, sulatatud juustu, avokaadosid ega mangosid. Piisab sellest, kui on puder ja leib ning hooajalised puu- ja juurviljad. Kui kokku hoida, on võimalik hakkama saada ka 50 euroga kuus ühe inimese kohta.

Kommentaarid
(Külastatud 2,163 korda, 1 külastust täna)