Soome arst: koroonavaktsiini ogavalk mõjub kui mürk, selle uuringud puudulikud

Soome arstide algatusega Pelastetaan Suomen lapset (tõlkes: Päästame Soome lapsed) liitunud kliiniline mikrobioloog Tamara Tuuminen rääkis intervjuus, et koroonavaktsiini ogavalk mõjub kui mürk ja selle uuringud on puudulikud.

Tuuminen selgitab Pelastetaan Suomen lapset veebis avaldatud intervjuus, mille poolest erinevad mRNA vaktsiinid tavalistest vaktsiinidest. Geenitehnoloogiliste süstidega organismis tekitatav ogavalk on toksiline ehk mürgine. See kahjustab muu hulgas trombotsüüte (vereliistakuid) ja punaseid vereliblesid, põhjustab nende koondumist ning tromboose (veresoonte ummistus), samuti kahjustab veresoonte seinu.

Tuuminen märgib, et vaktsiine välja töötades on mindud kergema vastupanu teed ja jäetud läbi uurimata nende mõju organismile. Vaktsiinide väljatöötamisel on jäetud vahele teatud faasid nagu farmakodünaamika, genotoksilisus ja teratogeensus (mõju lootele). Vaktsiinide osakesed võivad siseneda munasarjadesse ja spermasse ning põhjustada viljatust. „Keegi ei tea, milline on pikaajaline mõju,” räägib Tuuminen.

„Lapsed on immuunsed ja ei levita koroonat. miks peab lapsi vaktsineerima ainetega, mille kohta meil on väga vähe infot?” küsib Tuuminen ja meenutab Hippokratese vande esimest osa: Ara tee kahju.

Tuuminen pole ka kindel, kas ja kuidas oskavad tervishoiutöötajad selgitada lastele, kuidas mRNA vaktsiin töötab. Samas on kirjas meditsiinilisi uuringuid puudutavas seaduses, et uuritavatele tuleb anda ülevaade võimalike ohtude ja kahjulike kõrvaltoimete kohta.

Soome arsti hinnangul on võimatu eeldada või nõuda 12-15-aastastelt, et nad saaksid aru, millega tegu. Tema väitel tuleb vaktsineerimised peatada, sest kahjulike kõrvaltoimete hulk on kasvanud liiga suureks. Lisaks on laste puhul koroona kasu/kahju suhe selline, et lapsed ei vaja vaktsiine.

Kuigi vaktsiiniuuringute keskuse juht Mika Rämet ütles MTV saates, et vaktsiini ohtlikud kõrvaltoimed on vähesed, näitavad värsked uuringud Tuumineni väitel seda, et kõrvaltoimed on ulatuslikud. See, et üks vaktsiin põhjustab nii palju kõrvaltoimeid, on ennenägematu, märkis Tuuminen. Uuringute järgi on tehtud koroonavaktsiini kohta rohkem teateid kahjulike kõrvaltoimete kohta kui on tehtud viimase 30 aasta jooksul kõigi teiste vaktsiinide kohta kokku.

Kuigi vaktsiiniuuringute juht Mika Rämet ütles, et jutud vaktsiinide ohtlikkusest ei pea paika, on näiteks USA teadlane Stephanie Seneff toonud välja mitmed ohud seoses koroonavaktsiiniga. Rämet tunnistas, et ei tunne molekulaarbioloogiat, mille peale ütles Tuuminen, et ei tunne molekulaarbioloogiat, miks on siis vaja kommenteerida.

Tuuminen on mikrobioloogia eriarst ning leiab, et maailmas on palju ravivõimalusi koroona vastu. Tema väitel muutuvad viirused ajaga vähem ohtlikuks, samuti paneb imestama, miks ei räägita teistest ülemiste hingamisteede haigustest, vaid ainult koroonast.

Lisaks andis Tuuminen juhised, kuidas oma tervist kaitsta: mitmekülgne toit, piisavalt D-vitamiini, kehakaal normi, liikumine ja piisav uni.

Kommentaarid
(Külastatud 26,888 korda, 1 külastust täna)