Ole tänä syksynä astraalinen ja löydä sisäinen itsesi!

Syksy on hyvää aikaa hidastaa tahtia ja kuunnella sisintäsi. Kuumat kesäpäivät ovat ohi, lomat ovat lomailtu ja arki on taas täällä. Oletko kuitenkaan ihan oikeasti levännyt? Oletko kuunnellut itseäsi ja tehnyt asioita itseäsi varten, jotta voisit olla enemmän läsnä myös muita varten?

Ota tänä syksynä tavoitteeksi kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lue lisää Astral TV artikkelista  ja koe miten astraalinen ulottuvuus voi olla apunasi arjen keskellä.

Syksyllä voit hidastaa hieman tahtia ja kuunnella sisintäsi

Astraaliruumiin on esitetty olevan ihmisen hienojakoinen ruumis, joka on älyllisen sielun ja ruumiin välillä, koostuen hienojakoisesta aineesta. Astraalinen ulottuvuus on ajateltu olevan ihmismielen jatke, jossa voimme löytää itsestämme uusia ulottuvuuksia. Jopa selvänäköisyyteen asti. 

Oletko siis kuunnellut itseäsi? Nimittäin astraaliruumiin ja ajatusten välillä on suuri merkitys. Jokaisella voi olla kyky kuulla ja nähdä itsestään asioita, joiden ei olisi ajatellut olevan olemassakaan. Usein ihmismielellä on helppo tapa sivuuttaa asioita, sillä epämiellyttävien asioiden ja kokemusten käsittely sekä muisteleminen aiheuttaa, no, tuskaa.

Aistit kuitenkin välittävät jatkuvasti tietoa ympäriltämme, joita varten mielemme on virittynyt jatkuvasti. Astraalitason sekä muiden henkisten tasojemme suhteen olemme kuitenkin jatkuvasti pimennossa. Ennen kuin fyysiset ja psyykkiset oireet, kuten kolotukset ja kivut sekä masennus valtaa ruumiimme.

Astraalitasot ja chakrat aistien kulmakivinä

Meditaatio ja muuta henkiset harjoitukset, kuten mielikuva- tai hengitysharjoitukset ovat oiva keino herkistää tietoisuutta niin, että on helpompi tunnistaa astraalisia eli ei-fyysiseen olemassaolon alueen vaikutuksia. Näin ollen on mahdollista saada oivalluksia korkeammiltakin henkisiltä tasoilta. 

Tämäntapaiset harjoitukset edellyttävät henkilöltä hyvin vahvaa ja mikä tärkeintä, tervettä mieltä. Tässä mukaan tulee chakrat eli energiapyörteet, jotka ovat keskushermoston varrella olevia pisteitä, joista energiat vastaanotetaan

Kun chakrat avautuvat tasapainoisesti, fyysinen hyvinvointimme ja henkinen tasapaino luonnollisesti lisääntyvät, ja luomme itsellemme mahdollisuuden tulla tasapainoisemmaksi – kokonaisvaltaisesti. Mutta mistä tietää ovatko chakrat eli elimistön seitsemän voimakeskusta estyneinä?

Koska kukin chakra vastaa tiettyä elintä sekä samalla fyysisiä, emotionaalisia, psykologisia ja henkisiä olotiloja, vaikuttavat ne luonnollisesti kaikkiin elämänalueisiin. Näin ollen chakrojen toiminnan estyminen automaattisesti vaikuttaa myös kyseisiin olotiloihin. Jos energia ei pääse kulkemaan vapaasti kaikkien seitsemän chakran eli voimakeskuksen läpi, myös astraalinen eli ihmisen hienojakoinen ruumis, toinen ulottuvuus, jää sivuutetuksi.

Mistä tunnistaa oirehtiva mieli ja keho

Ensiksi on hyvä tunnistaa auran kerrokset. Niitä ovat eteerinen kerros, joka on fyysisen ja henkisen välissä oleva taso. Emotionaaliset ja rationaaliset kerrokset sekä astraalinen kerros, joista noustaan korkeamman tahdon kerrokseen ja viimeisimpinä korkeamman rakkauden ja kaikkeuteen sulautumisen kerrokseen. 

Aurassa sijaitsevat energiakeskukset eli chakrat. Siksi on myös hyvä tunnistaa erilaiset chakrat, sillä ne ovat juuri hyvinvointimme osa-alueisiin. Näin ihmismieli ja keho on yhteyksissä toisiinsa. Olet varmasti huomannut, että usein jännityksen tai ahdistuksen vallitessa, mahaakin myös vääntää. Rajut onnen tunteet voivat myös aiheuttaa jopa pyörtymisiä. 

Chakrojen tukoksista voi seurata monenlaisia vaivoja, kuten esimerkiksi ahdistuneisuushäiriöitä, pelkoja tai painajaisia. Chakroista ensimmäinen yhdistetään fyysisesti yhdistetään paksusuolen, virtsarakon tai alaselän sekä jalkojen ongelmiin.

Noustessa ylöspäin, sakraalichakran heikkous voi liittyä sekä fyysiseen että seksuaaliseen toimintahäiriöön. Keskivartalon solar plexus-chakra sekä sydänchakra saattavat oireilla vatsaoireina tai yliaktiivisuutena ja jopa maanisuutena. 

Kurkku-, otsa- ja kruunuchakra ovat ylimpiä energiakeskuksiamme, joiden epätoiminta voi vaikuttaa myös osaltaa astraalikehon- ja mielen tasapainoon. Jos oireilet kyseisten energiakeskuksien alueella, kilpirauhasongelmat, jännityspäänsärky tai muistiongelmat voivat olla osa arkea.

Syksy voi olla myös arjen keskellä rauhoittumisen aikaa. Ota pimenevät illat omaksesi ja luo itsellesi rauhaa. Astral TV auttaa sinua matkallasi astraalisen kehon ja mielen ulottuvuuksiin.

Kommentaarid
(Külastatud 173 korda, 1 külastust täna)