Lihtne nipp, kuidas saada koduste vahenditega valgemad hambad

TikTokis levib video selle kohta, kuidas saada koduste vahenditega valgemad hambad. Vaja läheb ainult kolme komponenti.

Videos on näidatud, kuidas kokku segades kurk, kiivi ja söögisooda ning selle seguga kaks korda nädalas hambaid harjates on võimalik saada valgemad ja säravamad hambad.

Ühendriikide hambaarst Joseph Field väidab, et see kodune nipp tõepoolest töötab. Kiivi, kurk ja söögisooda aitavad puhastada hammastelt tumedaid laike, mis sinna võivad tekkida. Selline nipp on ka täiesti ohutu, kui seda mõõdukalt kasutada, ütles Field väljaandele Bustle.

Igapäevaselt ei soovitata aga sellist pastat kasutada, kuna see võib liigselt kulutada hambaemaili. Hambaarst Field soovitab seda pastat kasutada kümnel järjestikusel päeval ja siis edasi paar korda kuus, et saadud efekti säilitada.

@creative_explained Cucumber Kiwi Magic 🤩🌱 #whiteteeth #lifehack #hack #trick #tips #teethwhitening #natural #learnfromme #alwayslearning #magic #teeth #diy #wow #hacks ♬ HipHop – Instrumental – Glad2Mecha & Ill Treats

Kommentaarid
(Külastatud 1,018 korda, 1 külastust täna)