KUUM: Turu laevatehas hakkab nõudma allhankefirmade töötajatelt täielikku vaktsineeritust

Turus laevatehas Meyer Turku hakkab nõudma kõikide allhankefirmade töötajatelt kahe doosiga vaktsineeritust. Määrus jõustub detsembri alguses.

See tähendab, et vaktsineerimata töötajatel pole enam tehase territooriumile asja. See nõue puudutab aga vaid teiste firmade töötajaid, mitte tehase enda töötajaid, keda tehas sundida ei saa, vahendab Turun Sanomat.

Turu laevatehases on viimasel ajal olnud väga palju koroonaga nakatumisi. Haigusjuhtumid olid põhiliselt allhankefirmade töötajatel, aga haigestunud on ka tehase oma töötajad.

TS: Turkulaistelakka alkaa vaatia kahta rokotusta alihankkijoilta

Telakalle ei ole ulkopuolisella asiaa, jos ei ole ottanut rokotuksia. Telakkayhtiö Meyer Turku alkaa vaatia kaikilta telakka-alueelle tulevilta alihankkijaverkoston työntekijöiltä kahta rokotusta, Turun Sanomat kertoo. Määräys tulee voimaan joulukuun alussa. Telakkayhtiön viestintäpäällikkö Tapani Mylly sanoo lehdessä, että asia koskee vain verkoston työntekijöitä ja niitä, jotka haluavat tulla portin sisäpuolelle.

Kommentaarid
(Külastatud 744 korda, 1 külastust täna)