Wuhanis käinud Kanada sportlased haigestusid kummalisel moel juba 2019. aasta sügisel

Hiinas Wuhanis sõjaväelaste maailmamängudel käinud Kanada sportlased haigestusid juba 2019. aasta sügisel.

Wuhanis käinud Kanada sõjaväesportlased rääkisid, et linn tunduis väga imelik. Tähelepanu äratas see, et tänavatel polnud näha inimesi. Arvati, et see oli seotud sõjaväelaste maailmamängudega, et teha ruumi sportlastele, vahendab Sunday Guardian.

Wuhanis osales 2019. aasta oktoobris ligi 10 000 sõjaväesportlast üle maailma. Imestust tekitas Wuhani külastanud sõjaväesportlastes see, et tänavad olid tühjad, ehitustel polnud näha ühtegi töölist, kõikjal valitses tühjus. Neljandik Kanada sportlastest haigestus juba mängude ajal kummalisel moel raske haigusega, mis nad jalust niitis, kuigi tegemist oli tervete noorte inimestega. Haigus kestis kuni novembri keskpaigani.

Pärast seda hakkas Hiina ootamatult üle maailma kokku ostma kaitsevahendeid. Kokku osteti miljardeid ühikuid erinevaid kaitsevahendeid, põhjust ei öeldud. Kaitsevahendeid pandi kokku ostma hiinlased maailma eri riikides, kes kaitsevahendid kodumaale saatsid.

Kanada luure andmed ütlevad nüüd, et viirus levis Wuhanis juba mängude ajal ning sportlased viisid selle laiali üle maailma. Hiina oli viiruse levikust arvatavasti juba siis teadlik, aga infot varjati. Selle asemel, et maailma informeerida, hakkas Hiina kaitsevahendeid kokku ostma, tekitades maailmas suure defitsiidi.

The virus cover-up: How China stockpiled the world’s supply of PPEs – The Sunday Guardian Live

The following has been extracted from the book, ‘Wilful Blindness: How a Network of Narcos, Tycoons and CCP Agents Infiltrated the West’ by Canadian journalist Sam Cooper. The extract comes from the chapter ‘Strike Back Hard’.

Kommentaarid
(Külastatud 577 korda, 1 külastust täna)