Uus mood: Prantsusmaal lasevad noored end nakatada, et saada koroonapass ilma vaktsineerimiseta

Prantsusmaal, kus võeti nädala algusest kasutusele koroonapass, on hakanud noored end tahtlikult nakatama, et saada koroonapass nii, et ei peaks laskma end vaktsineerida.

Prantsusmaal on vaja koroonapassi selleks, et pääseda kinno, teatrisse või kontserdile, samuti ei pääse ilma koroonapassita rongi peale ega kohvikusse. Koroonapassi nõude vastu on Prantsusmaal toimunud juba mitmeid massimeeleavaldusi.

Koroonapass kujutab endast QR-koodi, mis on kas telefonis või välja prinditud. Kuigi passi on seostatud vabaduste piiramisega, ütles Prantsuse terviseminister Olivier Véran eile, et pass hoopis lisab vabadusi. Passi abil on võimalik hoida avatuna kohti, mis muidu tuleks piirangute tõttu sulgeda.

Kuivõrd paljud inimesed on vaktsiinide suhtes kahtlevad, on hakanud noored end koroonaga nakatuda laskma. Nõnda on võimalik saada koroonapass loomulikul teel, ilma vaktsineerimata, vahendab Le Figaro.

Noorte arvates mõjub immuunsüsteemile paremini, kui haigus loomulikul teel läbi põdeda. Paljud noored otsivad sotsiaalmeedia kaudu koroonahaigeid, et saaks end nakatada. Noored leiavad, et pole suur asi haigena paar päeva kodus olla, paljud noored aga põevad haiguse läbi ilma mingite nähtudeta.

Kommentaarid
(Külastatud 2,487 korda, 1 külastust täna)