Tamperes puhkes tulekahju söögikoha köögis, kust see levis kortermaja katusele, elanikud evakueeriti

Tamperes Hallituskatul asuva söögikoha köögis puhkes eile kolmapäeva õhtul tulekahju, kust see levis kiiresti viiekorruselise kortermaja katusele.

Tuli levis ventilatsiooni kaudu katusele ja maja konstruktsioonidesse. Söögikohas oli tulekahju eile kella 20 ajal õhtul kustutatud, jätkusid katuse kustutustööd, vahendab Yle.

Tulekahju oli tervikuna kustutatud kella 23 ajal õhtul. Söögikoha köök hävis, ka söögisaal sai suitsukahjustusi.

Päästekeskus sai väljakutse samasse majja veel tänase neljapäeva hommikul, mil katuselt hakkas tõusma suitsu. Tegemist on viiekorruselise majaga, kus asuvad korterid ja äripinnad. Katust avati ligi 200 ruutmeetri ulatuses.

Tulekahju tekitas kahju mitmesaja tuhande euro ulatuses. Hoonest evakueeriti õhtul ligi 40 inimest. Lisaks evakueeriti kõrvalmajast 14 inimest. Kiirabi kontrollis viit inimest, aga keegi tõsiselt viga ei saanud.

Päästekeskus sai teate tuleõnnetuse kohta kella 18.30 ajal.

Ravintolan keittiössä syttynyt tulipalo levisi kerrostalon katolle Tampereen Hallituskadulla – yli 50 ihmistä evakuoitiin

Päivystäjän mukaan tulipalo sai alkunsa rakennuksen katutasolla sijaitsevasta ravintolasta, josta palo pääsi leviämään rasvahormin kautta talon vesikatolle ja rakenteisiin. Tampereen Hallituskadulla sijaitsevassa ravintolassa syttyi keskiviikkona illalla tulipalo, joka levisi viisikerroksisen rakennuksen katolle, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Päällikköpäivystäjä Pekka Mutikaisen mukaan ravintolan keittiössä syttynyt palo pääsi leviämään rasvahormin kautta talon vesikatolle ja rakenteisiin.

Kommentaarid
(Külastatud 123 korda, 1 külastust täna)