Šotimaal surid koroonasse vaktsineeritud abikaasad, kes olid abielus 50 aastat

Šotimaal surid 12-tunnise vahega koroonasse 73-aastane mees ja 71-aastane naine, kes olid mõlemad kahe doosiga vaktsineeritud.

71-aastane May Cropley keeldus ravist pärast seda, kui suri tema abikaasa, 73-aastane John. Neil mõlemal olid kroonilised haigused – mehel veresoonte põletik vaskuliit ja naisel emakakaela vähk ja autoimmuunhaigus Good’i sündroom, vahendab Daily Mail.

Nad nakatusid koroonaga eelmisel kuul. Kui mees suri, keeldus edasisest ravist ka tema abikaasa. Nad maeti eelmise nädala neljapäeval. Aasta algul tähistasid nad oma kuldpulmapäeva.

Double-vaccinated couple die of Covid within 12 hours of each other

May Cropley, 71, refused further treatment after seeing John, 73, die from virus Couple from Scotland were committed Christians who both served in ministry They had underlying health conditions and contracted Covid around same time May’s cousin, Janet, paid tribute to pair, saying: ‘I will miss them both terribly’ A double-vaccinated husband and wife who had been married for 50 years have died of Covid-19 within 12 hours of each other after spending 18 months shielding throughout the pandemic because they both had underlying health conditions.

Kommentaarid
(Külastatud 773 korda, 1 külastust täna)