Soomes tuleb müügile uus eripartii Muumi-tasse

Soomes tuleb keskööl vastu homset, 9. augustit Muumi päeva puhul müügile uus eripartii tasse. Müügile tuleb piiratud kogus tasse.

Tasse müüakse nii tavapoodides kui Arabia veebipoes. Tassi hind on 29,90 eurot. Korraga saab osta 6 tassi. Tassil on motiiv Tove Janssoni raamatust Taikatalvi, mis ilmus 1957. aastal. Tassil on kujutatud Muumitroll ja Muumimamma, kes istuvad sillal ja ootavad Nuuskmõmmiku saabumist.

Aastal 2018 tekitas eripartii müügile tulek paraja hüsteeria. Poodides olid sadade meetrite pikkused järjekorrad. Inimesed ootasid uut tassi poodides tunde. Eripartii müüdi läbi väga kiiresti. Viimane tass müüdi kell 11.45 ehk vähem kui 12 tundi pärast tasside müügiletulekut, vahendab Iltalehti.

Pärast tasside müügi lõppemist tulid need järelturul müügile hinnaga mitusada eurot. Nüüd lubas Arabia, et veebimüük kulgeb paremini kui 2018. aastal. Tass soovitatakse osta justnimelt veebipoest.

Lisaks müüakse tasse Iittala poodides, aga vaid neis piirkondades, kus koroona on vähem levinud. Tasside eripartii on valmistatud Tais. Tassid on aga välja mõeldud Soomes.

Tassi hind on 29,90 ja see on pakendatud eraldi pidupäevapakendisse. Tassil olev motiiv kordub pakendil. Tasse on valmistatud piiratud koguses ja neid müüakse niikaua kuni neid jätkub. Börsifirmana ei avalikusta Fiskars täpset kogust.

Järelturul müüakse mõningaid Muumi-tasse 8000-10 000 euroga. Muumi-päeva Muumi-tassi kampaania toimus esimest korda 2018. aastal. Muumi-päeva on kavas tähistada samamoodi ka järgnevatel aastatel.

Kommentaarid
(Külastatud 1,397 korda, 1 külastust täna)