Soome valitsus otsustas jätkata koroonapassi kasutamise ettevalmistamist

Soome valitsus kogunes täna 5. augustil, et arutada koroona olukorda: vaadati üle praegune epideemia olukord, hübriidstrateegia uuendamine, lasteaedade, koolide, gümnaasiumide ja ülikoolide avamine ning koroonapass.

Valitsus otsustas jätkata ettevalmistusi koroonapassi võimalikuks kasutuselevõtuks. Ettevalmistust juhib sotsiaal- ja terviseministeerium tihedas koostöös töö- ja majandusministeeriumi, rahandusministeeriumi, haridus- ja kultuuriministeeriumi ning justiitsministeeriumiga.

Koroonapassi kasutuselevõtt võib leevendada olemasolevaid piiranguid või vältida uute, rangemate piirangute kehtestamist. Lisaks on eesmärk hõlbustada nende sektorite tegevust, kes praegu piirangutest kõige enam kannatavad või mille puhul on tõsine oht täiendavate piirangute tekkeks haiguse olukorra halvenemise tõttu.

Valitsus koguneb järgmisel nädalal, et arutada hübriidstrateegia uuendamist üksikasjalikumalt.

Kommentaarid
(Külastatud 357 korda, 1 külastust täna)