Soome maksutagastus pole jõudnud veel arvele? Maksuamet palub olla kannatlik

Täna teisipäeval, 3. augustil saab maksutagastuse arvele 2 miljonit soomlast. Kokku makstakse arvetele 990 miljonit eurot.

Maksuamet palub mitte muretseda, kui raha ei laeku arvele kohe hommikul. Tagastus makstakse päeva jooksul, nii et maksuamet palub olla kannatlik, vahendab Iltalehti.

Kui raha pole arvel kohe hommikul, soovitatakse olla kannatlik ja kontrollida seisu veel õhtul. Kui raha pole ikka veel arvel, võib tagasimakse päev olla nihkunud. Oma olukorda saab kontrollida OmaVero portaalist.

Maksuamet märgib, et teatud puhkudel või maksepäev edasi nihkuda. Maksepäev võib nihkuda, kui maksumaksja või abikaasa on täiendanud tuludeklaratsiooni või kui maksuamet on saanud maksutamist puudutavat teavet mujalt, näiteks tööandjalt või pangast.

Maksutagastus võib arvele laekumata ka siis, kui seda on vaja kasutada maksmata maksude või täitemenetluse võlgade katteks.

Samal ajal maksutagastusega on ka juurdemaksete tähtaeg 2. august ja kinnisvaramaksu tähtaeg 6. august. Juurdemakseid teeb 330 000 maksumaksjat ja nad peavad tasuma kokku 119 miljonit eurot. Kinnisvara maksu tasub 1,8 miljonit klienti ja kokku makstakse 323 miljonit eurot.

Eikö veronpalautus näy tilillä? Verottaja kehottaa tänä vuonna malttiin – toimi näin

Yhteensä palautuksia maksetaan noin 990 miljoonaa euroa. Kaksi miljoonaa asiakasta saa veronpalautuksen tililleen tänään tiistaina. Yhteensä palautuksia maksetaan noin 990 miljoonaa euroa. Verohallinto muistuttaa, että ei kannata huolestua, jos veronpalautus ei näy tilillä heti aamulla. Palautukset maksetaan tämän päivän aikana, joten asiakkailta toivotaan malttia tänä vuonna.

Kommentaarid
(Külastatud 1,893 korda, 1 külastust täna)