KUUM: Trump kandideerib uuesti USA presidendivalimistel

USA endine president Donald Trump kavatseb uuesti presidendivalimistel kandideerida 2024. aastal, ütles Trumpi endine pressiesindaja Sean Spicer.

Trump lööb kaasa, kinnitas Spicer väljaandele The Washington Examiner.

Spiceri väitel on Trumpi huvi osalemise vastu kasvanud viimaste kuude jooksul, mil Trump on jälginud praeguse presidendi Joe Bideni migratsioonipoliitikat. Veel mõned kuud tagasi polnud sugugi kindel, kas Trump kandideerib. Nüüd aga peaks midagi tõsist juhtuma, et Trump kõrvale jääks.

Spicer oli Trumpi presidendiks oleku aja esimene pressiesindaja, aga lahkus ametist 2017. aasta juulis pärast poolt aastat selles ametis. Trumpi osalemist valimistel on kinnitatud ka muudest allikatest.

Sean Spicer: Trump’s running

Signals have been pouring out of former President Donald Trump’s Bedminster, New Jersey, resort that he’s heading in the direction of another run for the presidency. It was sparked by reports from former chief of staff Mark Meadows that Trump was meeting with his 2024 “Cabinet” to judge the field he might face.

Kommentaarid
(Külastatud 574 korda, 1 külastust täna)