KUUM: Taliban on Kabuli lennujaama sisse piiranud ja kontrollib, kes pääseb minema ja kes mitte

Taliban on Kabuli lennujaama sisse piiranud ning kontrollib, kes pääseb minema ja kes mitte. Olukorda iseloomustab asjaolu, et ühe endise Briti sõjaväelase naine läks kaduma.

Kõik afgaanid, kes tahtsid lahkuda ja kes olid lennujaama juurde kogunenud, on eraldi järjekorda üles rivistatud. USA ja Briti sõjaväelased tunnistavad, et saavad evakueerida ainult neid, kelle puhul annab Taliban loa, vahendab Daily Mail.

Üks endine Briti sõjaväelane ütles, et teda kutsuti lennujaama, aga seal selgus, et sissepääsu valvab Taliban ja otsustab, kes pääseb minema ja kes mitte. Mees oli naisest eraldatud ja pärast seda ta oma naist enam ei näinud.

Algse plaani kohaselt taheti Afganistanist evakueerida 56 000 inimest.

Siin video olukorrast Kabuli lennujaama juures:

Kommentaarid
(Külastatud 762 korda, 1 külastust täna)