KUUM: Koroonast räsitud Islandil pikendati koroonapiirangute tähtaega

Islandil, kus vaktsineeriti ära pea kõik inimesed, aga kus sellele vaatamata möllab koroona ja seda varasemast hullemini, pikendati piiranguid veel kaheks nädalaks.

Islandil kehtib praegu muu hulgas 200 inimese kogunemispiirang, 1-meetrise vahe hoidmise kohustus ja maskikandmise kohustus seal, kus vahet ei saa hoida ning neid piiranguid pikendati veel kaheks nädalaks. Asjast teatas täna, 10. augustil islandi terviseminister Svandís Svavarsdóttir, vahendab Iceland Review.

Islandil kehtestati seoses nakatumiste arvu plahvatusliku kasvuga uuesti koroonapiirangud 24. juulil. Piirangud oleksid pidanud käesoleva nädala reedel lõppema, aga nende kehtivust pikendati veel kahe nädala võrra kuni 27. augustini.

COVID-19 in Iceland: Domestic Restrictions Extended for Two Weeks

Iceland’s current COVID-19 domestic restrictions, including a 200-person gathering limit and one-metre social distancing, will be extended for an additional two weeks, Health Minister Svandís Svavarsdóttir announced at a press conference this afternoon. Though the nation is experiencing a record rate of COVID-19 infection, its high vaccination rate is preventing serious illness and hospitalisation.

Kommentaarid
(Külastatud 225 korda, 1 külastust täna)