KUUM: Ära vaktsineeritud Ühendkuningriigis kasvab kiiresti koroonaga nakatumiste, koroonapatsientide ja koroonasurmade arv

Ühendkuningriigis, kus vahepeal loodeti, et tänu suurele vaktsineerimisele on tekkinud karjaimmuunsus, on kiiresti kasvanud koroonaga nakatumiste, koroonapatsientide ja koroonasurmade arv.

Täna teisipäeval, 10. augustil lisandus 146 koroonasurma, mis on kõige mustem päev alates märtsikuust. Täna lisandus 23 510 uut nakatumist, mis on 8 protsenti kõrgem number kui nädal tagasi. Haiglapatsientide arv on kasvanud viimased 10 päeva, vahendab Daily Mail.

Ühendkuningriigis on üks kõrgeim vaktsineerimiste tase Euroopas, kus üle 75 protsendi täiskasvanutest on kahe doosiga vaktsineeritud. Sellele vaatamata kasvab koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade arv.

Ühe doosiga on Ühendkuningriigis vaktsineeritud 89 protsenti täiskasvanutest.

Britain’s daily Covid cases rise by 8% in a week to 23,510

Department of Health figures show new hospital admissions have increased for the first time in 10 days The seven-day average for Covid infections has increased by 7.3 per cent, up from 5.2 per cent yesterday Data also shows more than 39.7million adults (75 per cent) in the UK have had both Covid vaccine doses Britain’s daily Covid cases are continuing to increase, official data shows as new hospital admissions flicked up for the first time in 10 days.

Kommentaarid
(Külastatud 778 korda, 1 külastust täna)