Kole lugu: Inglismaal suri koroonasse 31-aastane kolme lapse ema, kel polnud varem mingeid haigusi ja kes oli ühe doosiga vaktsineeritud

Inglismaal Moretonis suri koroonasse 31-aastane 3 lapse ema, kel polnud kaasuvaid haigus ja kes oli ühe doosiga vaktsineeritud.

Naine läks hingamisraskustega seoses Arrowe Parki haiglasse pärast seda, kui ta oli kuu algul koroonaga nakatunud. Naine oli saanud ühe vaktsiinidoosi ja tal polnud kaasuvaid haiguseid, vahendab Daily Mail.

Vaktsineerimisele vaatamata halvenes naise tervis kiiresti ja ta suri 14. augustil. Naine suri kõigest kümme päeva pärast haigestumist. Temast jäid maha abikaasa ja kolm last.

Lähedastele oli naise surm šokk, kuna ta oli nii noor ja ta oli olnud väga ettevaatlik. Naise sõbranna kutsub nüüd inimesi ettevaatlikkusele, kuna ohtlik haigus pole kuhugi kadunud ja selle vastu ei aita isegi vaktsiin.

Naine oleks pidanud saama teise doosi käesoleval kuul. Ta käis vaktsineerimas, kuna tahtis kaitsta ennast ja oma peret.

Mother-of-three, 31, dies of Covid after two week battle against virus

Katie Gill, 31, from Moreton, was admitted to Arrowe Park Hospital this month Mother-of-three’s health deteriorated quickly and passed away on August 14 Friend Karen Rotheram described her as ‘the loveliest, kindest, funniest person’ A mother-of-three who ‘lived for her family’ has tragically died of Covid-19 following a two week battle against the virus in hospital.

Kommentaarid
(Külastatud 929 korda, 1 külastust täna)