Kas uus variant tulekul: Inglismaal hakkas koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade arv taas kasvama

Inglismaal tehti eksperiment ja kaotati kõige suurema koroonaga nakatumiste kasvu ajal piirangud. Pärast seda hakkas nakatumiste arv langema ja arvati, et tänu vaktsineerimistele on saavutatud karjaimmuunsus. Nüüd aga pööras nakatumiste ja koroonasurmade arv taas tõusule.

Eile esmaspäeval lisandus Ühendkuningriigis (Inglismaa, Wales, Šotimaa ja Põhja-Iirimaa) kokku 25 161 koroonaga nakatumist, mida on 13 protsenti enam kui eelmisel esmaspäeval. Nakatumiste arv on kasvanud juba neljal järjestikusel päeval, vahendab Daily Mail.

Juuli lõpus nakatumiste arv vähenes, mis juba andis lootust, et suvine laine on möödas. Trend aga pöördus eelmisel nädalal.

Ühendkuningriigi kohta pole haiglaravi andmeid, aga Inglismaa andmete põhjal kasvas ka koroonapatsientide arv haiglates. Registreeriti 37 koroonasurma, mis on 54 protsenti suurem number kui nädal tagasi.

Enne uut tõusu pakkusid Briti teadlased välja, et nakatumiste arvu pole vaja enam arvestada, sest koroona nagunii hääbub ära. East Anglia ülikooli nakkushaiguste professor Paul Hunter aga ütles, et nakatumiste numbrid jäävadki püsivalt kõrgeks. Tema sõnul ei saa koroonast enam kunagi lahti. Sellest saab viirus järgnevateks põlvkondadeks.

Britain’s daily increase in Covid cases is SPEEDING UP

Department of Health bosses posted 25,161 positive Covid tests – up 14.6 per cent on last Monday’s figure The week-on-week percentage growth for the daily infection count has now risen for four consecutive days Cases had fallen consistently towards end of July, sparking hopes that the UK’s third wave was

Kommentaarid
(Külastatud 533 korda, 1 külastust täna)