Islandil on tekkinud seoses dokumentide kontrolliga pikad järjekorrad, endine Reykjaviki linnapea võis nakkuse saada lennujaamas

Reykjaviki linnapea aastatel 2010-2014 Jón Gnarr nakatus koroonaviirusega. Eelmisel nädalal kurtis ta sotsiaalmeedias, et pidi Keflaviki lennujaamas pikalt järjekorras seisma seoses dokumentide kontrolliga.

Gnarr naasis reisilt Euroopasse ja ta kurtis, et lennujaamas oli palju inimesi korraga järjekorras ning inimesed olid tihedalt koos. Ta märkis, et viirusel oli sellises olukorras väga lihtne levida, vahendab Iceland Monitor.

Gnarr ütles, et ta ei puutunud enda teada kokku ühegi nakatunud isikuga. Seetõttu on tõenäoline, et ta nakatus kusagil reisi ajal.

Paljud reisijad on kurtnud pikkade järjekordade üle lennujaamas, mistõttu on inimestel raske hoida ohutusvahesid. Gnarr ütles, et nagu palju teised on ta püüdnud vältida pindade katsumist, hoidnud teistega 3 meetrit vahet ning antibakteriaalse geeliga käsi desinfitseerinud, kus võimalik. Kui räägitakse, et viirus levib rahvastatud kohtades, siis ainus rahvastatud koht, mida Gnarr viimasel ajal on külastanud oli lennujaama terminal.

Former Reykjavik mayor may have caught Covid-19 at airport

Icelandic comedian Jón Gnarr has been diagnosed with Covid-19.

Kommentaarid
(Külastatud 206 korda, 1 külastust täna)