VIDEO: Brasiilias tulid kümned tuhanded tänavale, et avaldada meelt koroonapiirangute puudumise vastu

Brasiilia on olnud koroona algusest peale riik, kus pole olnud mingeid koroonapiiranguid. Riigis on surnud rekordarv inimesi. Kui mujal maailmas avaldatakse meelt koroonapiirangute vastu, siis Brasiilias on vastupidi, inimesed pole rahul piirangute puudumisega.

Inimestel olid tänaval ees punased näomaskid, et juhtida tähelepanu suurele koroonasurmade arvule riigis. Brasiilias on registreeritud ligi 550 000 koroonasurma, mis on samas suurusjärgus USA-ga, aga USA-s elab 120 miljoni inimest rohkem kui Brasiilias.

Brasiilias president Jair Bolsonaro on algusest peale suhtunud koroonasse ükskõikselt, mingeid piiranguid pole riigis olnud. Inimesed on aga muutunud väga rahulolematuks ning nõutakse Bolsonaro tagasiastumist.

Videol on massimeeleavaldus São Paulos eile laupäeval 24. juulil.

Kommentaarid
(Külastatud 415 korda, 1 külastust täna)