USA konservatiivne kirjastus andis välja anti-trans lasteraamatu „Elevandid pole linnud”

USA konservatiivne kirjastus Brave Books andis välja anti-trans lasteraamatu pealkirjaga „Elevandid pole linnud”.

Raamat räägib elevandist nimega Kevin ja kotkast nimega Culture. Elevant püüab veenda kotkast, et ta on lind, kuna oskab hästi laulda. Kotkas annab elevandile noka ja tiivad lendamiseks, aga sellele vaatamata ei saa elevant linnuna hästi hakkama, vahendab Daily Mail.

Lõpuks saab Kevin aru, et ta saab paremini hakkama, kui ta laulab, aga jääb elevandiks. Raamatu on kirjutanud USA parempoolne kommentaator Ashley St. Clair. Ta ütles, et ei leia, et laulev elevant kuidagi lastele kahjulikult mõjub. Samuti ütles ta, et ei leia, et lapsed peaks sugu vahetama.

Raamat õpetab lastele, et neil on parem on see, kellena nad on sündinud. Kirjastus Brave Books keskendubki konservatiivsetele lasteraamatutele.

Brave Books launches with anti-trans book ‘Elephants are Not Birds’

Brave Books’ first book follows an elephant named Kevin and a vulture named Culture that tries to convince him he’s actually a bird because he can sing well The vulture gives Kevin a beak and wings to wear – though the elephant struggles to live as a bird despite identifying as one The book is a swipe at children who identify as another gender other than their own and was written by right-wing commentator Ashley St.

Kommentaarid
(Külastatud 218 korda, 1 külastust täna)