Tokios tuvastati kahel sportlasel koroona

Tokios tuvastati koroonaga nakatumine kahel sportlasel. Eile tuli uudis, et olümpiakülas tuvastati koroona ühel isikul, kes pole sportlane.

Tegemist on esimeste olümpiakülas elavate sportlastega, kellel on tuvastatud koroona. Korraldajad pole avalikustanud nende sportlaste nimesid. Lisaks tuvastati veel üks olümpiaga seotud uus nakatumine, aga seda väljaspool olümpiaküla, vahendab AFP.

Koroona tõttu eelmisel aastal edasi lükatud olümpia peaks algama järgmise nädala reedel 23. juulil. Jaapanis on langenud mängude korraldamine suure kriitika alla. Paljud kardavad, et seoses olümpiaga saabub Jaapanisse suur nakatumiste laine.

Korraldajad teatasid tänavuse, 2021. aasta märtsis, et välismaalt ei lubata mängudele pealtvaatajaid. Kaks nädalat enne mänge otsustati, et võistlustele ei lubata ka kohalikke jaapanlastest pealtvaatajaid. See tähendab, et mängud toimuvad ilma igasuguse publikuta. Tokios kuulutati seoses viiruse levikuga välja eriolukord, mis lõppeb alles augusti keskel.

Kommentaarid
(Külastatud 162 korda, 1 külastust täna)