Suur hämming: piirangud on nii karmid, et sportlased ei saa aru, miks üldse Tokios mängud korraldati

Tokio olümpiamängudel kehtivad nii karmid piirangud, et sportlased ei saa aru, miks üldse mängud otsustati korraldada. Nii ei lasta sportlasi isegi hotellist välja.

Taani käsipallikoondis oli valmis, et Okinawas on piirangud, et et need on nii karmid, seda poleks osatud ette kujutada. Sportlasi ei lasta hotellist välja, isegi mitte hotelli juures olevasse privaatsesse mereranda, vahendab Ekstrabladet.

Ei saa aru, miks üldse mängud otsustati korraldada, kui piirangud on nii karmid, ütles Taani käsipallikoondise kapten Nikolaj Jacobsen. Tema väitel on tunne, et mängud on korraldatud kõigile teistele, aga mitte sportlastele.

Taani koondis pääseb ainult üks kord basseini juurde ja sedagi 60 minutiks. Muul ajal tohib võistkond viibida ainult hotellitoas või treeningsaalis. Kogu aeg peab kandma maski ning võistkonna liikmeid testitakse igapäevaselt.

Jacobsen ütles, et ta lootis, et asjalood on siiski veidi paremad. Aga seda poleks osanud oodata, et peab võitlema selle nimel, et saada nädala jooksul üks tund välja. Kui seda oleks teadnud, poleks Okinawasse kohale sõitnud. Oleks võinud jääda Tokiosse.

Tokio olümpia algab 23. juulil. Taani käsipallikoondis alustab 24. juulil, mil kohutatakse võõrustaja Jaapaniga.

Kommentaarid
(Külastatud 532 korda, 1 külastust täna)