Soomlannad võtsid taas kambakesi ülakeha paljaks

Soomlannad võtsid täna laupäeval Helsingis Hietaniemi rannas taas ülakeha paljaks, et sellega juhtida tähelepanud naiste ja meeste võrdõiguslikkusele.

Ürituse „tissiflashmob” deviisiks on: tissid pole suguelund. Tahetakse juhtida tähelepanu asjaolule, et mehed tohivad rannas olla ilma särgita, naised aga mitte, vahendab Iltalehti.

Osalejaid oli üritusel 50 ringis, nii nagu ka eelmisel aastal. Esimest korda korraldati see üritus kaks aastat tagasi 2019. aastal. Ajendiks oli asjaolu, et üks naine aeti palja ülakeha tõttu Hyvinkää ujumisrannast minema. Naised tahavad nüüd üritusega rõhutada, et ülakeha on neutraalne, kuna tissid on nii meestel kui naistel.

Video: Kymmenet ihmiset riisuivat yläosansa Hietaniemen uimarannalla – “Nänni on neutraali”

Tissiflashmob järjestettiin ensimmäistä kertaa toissa vuonna. Kymmenet ihmiset riisuivat lauantaina yläosansa “Tissiflashmobissa” Helsingin Hietaniemen uimarannalla rintojen normalisoimisen ja tasa-arvon puolesta jo kolmantena kesänä putkeen. – Ihan tosi hyvät ja lämpimät fiilikset. Tunnelma on tosi yhteisöllinen ja ihmisten määrä yllätti positiivisesti, kuvailee Sini Nieminen, yksi Tissiflashmobin järjestäjistä. Nieminen on tyytyväinen tämän vuoden tapahtumaan.

Kommentaarid
(Külastatud 1,697 korda, 1 külastust täna)