Soome-Norra piiril on hirmus järjekord, piiriületus kestab 10 tundi

Norra leevendas piiranguid Soomest tulijatele, mistõttu on Soomest Norrasse liikumas rohkem reisijaid. Täna esmaspäeval oli piiril pikk järjekord, mistõttu kestab piiriületus 10 tundi.

Kilpisjärvi piiriületuskoha tollist öeldi, et juulikuus on ka muidu tavapärasest rohkem reisijaid. Norras on tekkinud järjekord seoses koroonatestide ja tervisekontrolliga piiril. Ooteaeg on praegu hinnanguliselt 10 tundi, vahendab Iltalehti.

Osa järjekorras seisnutest on tagasi pöördunud, sest autod lähevad ootamise ajal kuumaks. Tualette samuti tee ääres pole, mistõttu peavad ka naised käimas metsa all häda tegemas. Samuti pole võimalik kusagilt toitu ega vett osta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2100e0a6-68ad-4fc2-b46c-dbb08ae0f666

Kommentaarid
(Külastatud 1,672 korda, 1 külastust täna)