Šokeeriv video: naine õpib uuesti kõndima pärast Pfizeri koroonavaktsiiniga vaktsineerimist

Suurbritannias on saanud hoogu vaktsiinivastane liikumine pärast seda, kui sotsiaalmeediasse pandi video sellest, kuidas noor naine sai pärast Pfizeri koroonavaktsiiniga vaktsineerimist nii tugeva haigushoo, et pidi uuesti käima õppima.

34-aastane briti naine Georgia-Rose Segal pani sotsiaalmeediasse üles mitu videot sellest, kuidas ta keha värises pärast vaktsineerimist haiglas teki all ning kuidas ta õppis kõndima. Sellest sissekandest on saanud hoogu juurde vaktsiinivastane liikumine.

Sissekande juures on märgitud, et pärast 29. juunit, mil Georgia sai teise vaktsiinidoosi, on tal tekkinud närvisüsteemi häired ning ta minestab mitu korda päeva jooksul. Ta ei suutnud pärast vaktsineerimist enam kõndida. Enne vaktsineerimist oli naine täiesti terve.

Nüüd kogub Londonis elav naine sotsiaalmeedia kaudu raha, et saada oma vaktsineerimise tüsistustele ravi, vahendab The Times.

Muidu võetakse vaktsiinivastased videod veebist kohe maha, aga Instagram on jätnud video üles, kuna naisel tekkisid tõepoolest pärast vaktsineerimist sellised häired ja seda on tunnistanud ka asjatundjad, et selline asi võib juhtuda, kuigi sellised juhtumid on harvad. Sellised juhtumid on põhjuseks, miks paljud noored naised ei julge lasta end vaktsineerida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memes|Music|Gossip (@imjustbait)

Kommentaarid
(Külastatud 1,615 korda, 1 külastust täna)