Portugalis puhkes koroonapasside kasutamisel kaos, süsteem jooksis kokku

Portugalis on kohvikute ja restoranide pidajad väga vihased, kuna valitsus soovib, et klientidelt küsitakse digitaalset koroonapassi, aga süsteem jooksis kokku ja näitas vaktsineeritud inimeste puhul, et nende vaktsineerimine on aegunud.

Portugali söögikohad on juba niigi tänavu kaotanud ligi 5 miljardit eurot eri piirangute tõttu. Nüüd üritas valitsus piiranguid leevendada tingimusel, et klientidelt küsitakse koroonapassi, aga süsteem jooksis kokku. Paljud täielikult vaktsineeritud inimesed on seetõttu ukselt tagasi saadetud, vahendab Portugal News.

Probleemid koroonapasside tuvastamisega on vähendanud usaldust selle süsteemi suhtes. Portugali kaubanduskeskuste ühenduse esimees Rodrigo Moita de Deus ütles, et koroonapasse on väga raske kontrollida ja poepidajad kannatavad veelgi rohkem.

Portugali valitsus peaks lähiajal otsustama, mis koroonapassidest tulevikus saab.

Kommentaarid
(Külastatud 543 korda, 1 külastust täna)