Põlissoomlaste juht Jussi Halla-aho: Soomes on käimas kultuurirevolutsioon

Põlissoomlaste juhi kohalt peatselt taanduv Jussi Halla-aho pidas täna ettekande arvamusfestivalil Suomi-Areena ja ütles, et Soomes on käimas kultuurirevolutsioon.

Hala-aho ütles, et Soomes on käimas suur kultuurirevolutsioon ning selle tunnusteks on kliimasõdalaste tegevus, Black Lives Matter (Mustad elud loevad) liikumine ja intersektsionaalne feminism, vahendab Iltalehti.

Oma kõnes ütles Halla-aho, et enamus soomlasi peab haigeks tõstatatud teemasid nagu sooliste vähemuste asjad. Halla-ahoi lisas, et palju räägitakse kultuurisõdadest, aga ta ise räägiks kultuurirevolutsioonist, kus pole kahte osapoolt, vaid ainult üks. Kultuurirevolutsioonile on omane ühiskondlike institutsioonide allutamine ja nende kasutamine oma huvides, ütles Halla-aho.

Kommentaarid
(Külastatud 602 korda, 1 külastust täna)