Laulja Tõnu Aare suri Soomes pärast koroonavaktsiini saamist, aga vaktsiin pole süüdi, sest tervis polnud juba enne suurem asi

Eesti üks tuntumaid popmuusikuid Tõnu Aare (67) suri Soomes pärast pikka väsimuse ja loiduse perioodi. Tema pere leiab, et Tõnu juhtum võiks utsitada inimesi vaktsineerimise puhul rohkem meedikutega suhtlema ja neile oma muredest rääkima.

Kohe pärast menuansambli Apelsin asutajaliikme Tõnu Aare surma hakkasid levima jutud, et Aare suri koroonavaktsiini tõttu. Ekspress suhtles tema pere ning ekspertidega, mille järel saab öelda, et vaktsiini ja surma vahel pole kinnitatud põhjuslikku seost.

Päev enne surma sõitis Tõnu naisega Soome, vaktsiinipass taskus. Tema naine on soomlanna. Nad plaanisid koos naise lapselastega Eestisse naasta. Pere veel imestas, kust mees retkeks jaksu leidis. Reis kurnas Tõnu niivõrd, et muusik magas 15 tundi jutti. Paraku ei parandanud see enesetunnet. Ta suri 21. juulil – 10 päeva pärast teise vaktsiinisüsti saamist.

Kommentaarid
(Külastatud 2,313 korda, 1 külastust täna)