KUUM: Vene koroona olukord läheb üha hullemaks: ööpäevaga ligi 24 tuhat uut nakatumist ja 786 koroonasurma

Venemaal tuli täna kolmapäeval, 14. juulil uus koroonasurmade rekord – 786 koroonasurma ühe ööpäeva jooksul.

Ööpäevaga lisandus 23 828 uut koroonaga nakatumist, mis läheneb eelmise laine tipule 2020. aasta detsembris, mil ööpäevaga lisandus üle 29 tuhande uue nakatumise. Eelmise laine ajal aga oli koroonasurmade tipp Venemaal 635 koroonasurma ööpäevas, selgub Worldometeri ülevaatest.

Praegune uus laine on Venemaal kestnud juba kuu aega ning nakatumiste ja surmade arv üha kasvab. Seda on seostatud kergesti leviva Delta mutatsiooniga, mis on pärit Indiast.

Koroonaga nakatumiste arv on pööranud kiirele kasvule enamikus Euroopa riikides, eriti Soomes, kust käis palju inimesi Venemaal jalgpalli EM mänge vaatamas. Peterburi linn, kus mängud toimusid on üks peamisi koroona epitsentreid Venemaal.

Kommentaarid
(Külastatud 375 korda, 1 külastust täna)