KUUM: Suurbritannias kasvab taas püstloodis koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade arv

Suurbritannias, kus tehti Euroopas kõige esimesena algust inimeste vaktsineerimisega, kasvab taas püstloodis nii koroonaga nakatumiste kui koroonasurmade arv.

Eile kolmapäeval, 15. juulil kerkis nakatumiste arv 42 302 peale, mis on kõrgeim tase alates 15. jaanuarist, mil lisandus ööpäevaga 55 761 nakatumist. Rekord oli 8. jaanuaril – 68 053 nakatumist, vahendab Daily Mail.

Koroonasurmade arv kerkis 49 peale, mis tähendab 50-protsendilist kasvu võrreldes eelmise nädalaga. Eelmisel kolmapäeval lisandus 33 koroonasurma.

Inglismaal kehtivad praegu veel piirangud, need on kavas kaotada esmaspäeval, 19. juulil. Nüüd kardetakse, et see võib viia nakatumiste arvu plahvatusliku kasvuni. Seetõttu soovitatakse näomaske edasi kanda isegi siis, kus maskikandmise kohustus kaob. Londoni linnapea Sadiq Khan andis korralduse maske edasi kanda metroos, bussides ja taksodes alates esmaspäevast, isegi kui seadus seda ei kohusta.

Kommentaarid
(Külastatud 428 korda, 1 külastust täna)