KUUM: Rootsis valitseb vihma tõttu kaos, inimesed jäid Tallinki laevale lõksu

Rootsis on juba mitu päeva kestnud tugev vihmasadu, mistõttu valitseb sealses transpordis kaos. Tugeva tuule tõttu on ajutiselt suletud Visby sadam Gotlandil. Seetõttu ei pääsenud Tallink Silja laev Silja Symphony täna neljapäeval Visby sadamasse ja 1800 reisijat olid Visby juures lõksus.

Lõpuks paisus tuul nii tugevaks, et laev pidi sadamast tagasi pöörduma ja sõitma Maarianhaminasse. Laeval pakutakse reisijatele lõunasööki ja kohvi ning inimesed saavad veeta õhtu Maarianhaminas enne tagasisõitu Stockholmi, vahendab Expressen.

Regnkaoset fortsätter – risk för kraftiga skurar

Efter översvämningar i Kalmar, Kristianstad och Trosa fortsätter ovädret att röra sig norrut i landet. Under natten till torsdag svämmade villor över i Göteborg, rapporterar P4 Göteborg. I dag väntas nya lokala kraftiga skurar på flera håll och SMHI har utfärdat klass 1-varningar för stora regnmängder i Dalarnas och Gävleborgs län.

Kommentaarid
(Külastatud 2,017 korda, 1 külastust täna)