KUUM: Inglismaal on taas puhkenud ostupaanika, poeletid on tühjaks ostetud

Inglismaal, kus kasvab plahvatuslikult koroonaga nakatumiste arv, on taas puhkenud ostupaanika, kus inimesed ostavad kokku pudelivett, leiba, liha ja külmutatud toitu.

Toidupoed pöördusid inimeste poole palvega lõpetada selliste kaupade paaniline kokkuost nagu tualettpaber, makaronid, pudelivesi ja vein vahendab Daily Mail.

Inimesed räägivad, et olukord poodides meenutab 2020. aasta algust, mil osteti samuti kõike kokku. Toidukaupade kettides nagu Sainsbury’s, Tesco, Aldi, Morrisons, Asda, M&S ja Waitrose ostetakse kokku veini, külmutatud toitu, liha, piimatooteid nagu juust, pitsa, pudelivesi, puu- ja juurviljad, salatid ja valmis küpsetatud liha.

Inimesed on hakanud poest asju kokku ostma, kuna kardetakse, et koroona plahvatusliku leviku tõttu poed suletakse, kuna väga paljud töötajad on jäänud koju karantiini. Nüüd üritatakse viimases hädas päästa võtmevaldkondade töötajad karantiini kohustusest.

Kommentaarid
(Külastatud 608 korda, 1 külastust täna)