KUUM: Austraalia viis Sydneysse sõjaväe sisse, et koroona levikut peatada

Austraalias on puhkenud koroona leviku tõttu paanika, kuna Sydneys on tuvastatud ligi 800 nakatumist, mille päritolu pole teada. Eile neljapäeval lisandus piirkonnas 239 uut juhtu, mis on suurim arv alates pandeemia algusest.

Austraalia suurimas linnas Sydneys on olukord nii hull, et enam ei jõuta kõiki teste analüüsida, seetõttu saadetakse neid mujale.

Austraalia kaitseminister Peter Dutton kinnitas, et Sydneysse on saadetud appi 300 sõjaväelast, et linnas kehtestatud piirangute täit ist kontrollida.

Linnas on toimunud Delta tüve kiire leviku tõttu koroonaplahvatus, mille tõttu ei suudeta kõiki nakatumisi ega nakkuse allikaid enam tuvastada. Samuti on sattunud surve alla kohalik haiglavõrk, kuna intensiivravile on lisandunud palju patsiente ja paljud meedikud on karantiinis, vahendab Sydney Morning Herald.

ICU cases reach highest level as non-urgent surgery suspended at major hospitals

NSW has about 930 intensive care beds across 67 units. “Intensive care is a finite resource, and even under normal circumstances, it’s almost full. But we now have excellent processes and procedures in place to share the load between units and hospitals,” Australian and New Zealand Intensive Care Society vice-president Mark Nicholls said.

Kommentaarid
(Külastatud 751 korda, 1 külastust täna)