Kummaline lugu: koroona murdis maha kahe doosiga vaktsineeritud Briti mereväelased

Koroona on tunginud Briti mereväe alustele ning murdnud maha 100 lennukikandja HMS Queen Elizabeth meeskonnaliiget, kes olid kõik kahe doosiga vaktsineeritud.

Mereväelased olid saanud nakkuse, kui käisid Küprosel pidutsemas. Pärast seda hakati kõiki mereväelasi aktiivselt testima ja söömine korraldati vahetuste kaupa, vahendab Sun.

Kokku peatusid Küprosel Limassoli sadamas 3700 Briti mereväelast. Õnneks keegi mereväelastest haiglaravi ei vajanud. Nüüd on hakanud nakatumiste arv vähenema, aga koroona lõi graafiku sassi. Laevad on sunnitud Küprosele jääma kolm nädalat planeeritust kauemaks.

See on juba kolmas kord, mil koroona on raputanud Briti mereväe lipulaeva HMS Queen Elizabeth. Samasugune olukord on olnud ka USA ja Prantsuse sõjalaevadel. Möödunud aastal oli pikka aega rivist väljas USA lennukikandja Nimitz, kui 900 meeskonnaliikmel tuvastati koroona.

Navy’s most powerful flotilla since Falklands decimated by Covid after rave

THE most powerful naval flotilla to sail from Britain since the Falklands War has been struck by a major Covid outbreak – after sailors went raving in Cyprus. Almost half the warships in the Royal Navy’ s carrier strike group have been hit by positive cases.

Kommentaarid
(Külastatud 1,711 korda, 1 külastust täna)