KOLE: Ühendkuningriigis kasvab püstloodis haigla koroonapatsientide ja koroonasurmade arv

Ühendkuningriigis, kus loodeti, et vaktsineerimistega õnnestub raskeid haigusjuhtumeid vältida, hakkas taas kiiresti kasvama koroona haiglapatsientide ja koroonasurmade arv.

Haiglapatsientide arv kerkis 30. juunil 406 peale, see on kõrgeim number alates märtsikuust ja kasv nädalaga oli 50 protsenti. Koroonasurmade arv aga hüppas nädalaga koguni 60 protsenti, kui täna teisipäeval, 6. juulil registreeriti 37 koroonasurma. See on kõrgeim koroonasurmade number alates aprillist, vahendab Daily Mail.

Ööpäevaga lisandus Ühendkuningriigis 28 773 uut nakatumist, mis on kõrgeim number alates jaanuarist. Nädalaga on uute nakatumiste arv kasvanud 50 protsenti.

Nüüd kardetakse, et nakkus hakkab plahvatuslikult levima, kui piiranguid 19. juulil leevendatakse. Uute nakatumiste arv võib kerkida suve jooksul 100 000 peale päevas, mis oleks absoluutne rekord.

Covid hospital admissions breach 400 for first time since MARCH

Covid hospitalisations reached 406 on June 30, jumping 20.9 per cent on the 269 recorded a week earlier Deaths jumped their highest level since the end of April, increasing 20.3 per cent in a week to 37 today Self-isolation rules for double jabbed won’t be dropped until August 16 more than a month after Freedom Day Britain’s daily Covid hospital admissions have reached a four month high, rising nearly a third in a week to their highest level since March.

Kommentaarid
(Külastatud 1,787 korda, 1 külastust täna)