Inglased sai jalkavõidu asemel COVID-i – nakatumiste ja koroonasurmade arv kasvab plahvatuslikult

Ühendkuningriigis lisandus täna neljapäeval, 15. juulil 63 koroonasurma, mis on kõrgeim päevane number alates märtsikuust. Päevane nakatumiste arv hüppas ligi 50 000 peale.

Teadlased on hakanud juba süüdistma jalgpalli EM-i, mis tõi kaasa plahvatusliku nakatumiste arvu kasvu. Staadionil olid jalgpalli vaatmatas tihedalt koos tuhanded inimesed, vahendab Daily Mail.

Pooled nakatumised on inimestel, kes on saanud vähemalt ühe vaktsiinidoosi. See ei tähenda aga teadlaste väitel veel seda, et vaktsiinid ei tööta – nimelt on teadlased kogu aeg väitnud, et vaktsiinid pole mingi võluvits. Miljonid inimesed on jätkuvalt ohus isegi siis, kui nad on saanud mõlemad vaktsiinidoosid.

Cases spike among men in their twenties after Euros tournament

Public Health England data showed 10,267 more young men than women caught the virus last week King’s College London scientists estimated 33,118 people were catching the virus every day last week For comparison, they said 33,723 people were getting infected every day during the previous spell Professor Tim Spector, who

Kommentaarid
(Külastatud 301 korda, 1 külastust täna)