Appi, mis toimub Iisraelis – viimastel päevadel on koroonaga nakatumiste arv kasvanud KÜMME KORDA

Iisraelis, kus on vaktsineeritud kõige enam inimesi maailmas, on läinud asi koroonaga järsku väga hulluks. Nakatumiste arv on kerkinud viimastel päevadel 10 korda. See on täiesti ennenägematu olukord.

Maailma terviseorganisatsiooni WHO ülevaate kohaselt on Iisraelis viimase 14 päevaga kerkinud nakatumiste arv 849 protsenti ehk ligi 10 korda. Worldometeri andmetest selgub, et nakatumiste arv on Iisraelis plahvatuslikult kasvanud viimastel päevadel.

Eile kolmapäeval, 30. juunil registreeriti Iisraelis ligi 300 uut nakatumist, mis on viimase paari kuu kõrgeim tase. Sama oli olukord ka teisipäeval ja esmaspäeval.

Tuli välja, et nakatumised on sisse toodud teistest riikidest. Nüüd on asutud Iisraelis karmistama karistusi reisimise eest ohtlikesse riikidesse – sellele võib järgneda kriminaalkaristus. Ühtlasi on alustatud 12-15-aastaste laste massilise vaktsineerimisega, vahendab Jerusalem Post.

Praegu on Iisraelist keelatud reisida järgmistesse riikidesse: Argentiina, Brasiilia, India, Lõuna-Aafrika, ja Venemaa.

Kommentaarid
(Külastatud 4,940 korda, 1 külastust täna)