Analüüs: Soome jalkaturistidega tuli sisse suur kogus koroona Delta varianti

Soome jalkaturistidega tuli Peterburist kaasa suur kogus koroona Delta varianti. Meditsiinifirma Mehiläinen võetud koroonaproovid näitasid Delta varianti.

Proove analüüsiti koostöös ettevõttega Vita Laboratoriot ja Helsingi ülikooli biotehnoloogia instituudiga. Täpsemalt uuriti pisteliselt välismaalt sisse tulnud positiivseid koroonaproove. Peterburist jalgpalli EM-ilt naasnute proovid olid kõik Delta variant. Need proovid olid pärit Helsingi piirkonnast vahemikus 24.–28. juuni., vahendab Helsingin Sanomat.

Teave on edastatud Soome nakkushaiguste ametivõimudele ja terviseametile. Proovide tulemused olid ootuspärased, aga murettekitavad. Olemasoleva info põhjal pääses Soome sisse suur kogus koroona Delta varianti.

Kommentaarid
(Külastatud 313 korda, 1 külastust täna)