VIDEO: Prantsuse president sai rahvaga kohtudes vastu vahtimist

Prantsuse president Emmanuel Macron sai vastu vahtimist, kui kohtus rahvaga riigi kaguosas. Sotsiaalmeediasse pandud videost on näha, kuidas president läks kohtuma barjääri taga seisva rahvahulgaga, kui üks mees andis talle käega laksu vastu vahtimist.

President andis rohelises särgis, prillidega ja näomaskis mehele heauskselt kätt, kui mees virutas talle käega vastu vahtimist. Mees oli samal ajal öelnud “a bas la Macronie” (tõlkes: Maha Makroonia).

Presidendi turvamehed sekkusid kiiresti, mees suruti vastu maad ja president toimetati eemale.

Macron oli visiidil Drome’i piirkonnas, et kohtuda rahvaga ja küsida, kuidas toimub koroonast taastumine.

Mehe isik ja teo motiiv pole teada. Mees oli laksu andmise ajal veel öelnud: “Montjoie Saint Denis”, mis oli sõjaväe võiduhüüd ajal, kui riik oli veel monarhia. Kaks isikut on seoses juhtunuga vahistatud, vahendab BFM TV.

Kommentaarid
(Külastatud 612 korda, 1 külastust täna)