Trump: Hiina peab maksma 10 triljonit Ameerikale ja maailmale

USA ekspresident Donad Trump ütles, et Hiinalt peab nõudma välja 10 triljonit dollarit selle surma ja hävingu eest, mis maailmas on põhjustatud.

Trump ütles, et nüüd hakkavad ka tema vaenlased aru saama sellest, kuidas viirus loodi Hiinas laboris. Värske info valguses on tulnud välja, et USA valitsuse nõunik Anthony Fauci oli teadlik, et koroona on laboris loodud viirus, aga sellegipoolest oli algul vastu USA piiri sulgemisele ja näomaskide kandmisele. Faucit kahtlustatakse koostöös Hiina võimudega, vahendab Daily Mail.

Ühtlasi on tulnud välja, et Faucit hoiatati võimaliku laborilekke eest samal ajal, kui ta rääkis avalikkuse ees, et viirus levis loomulikul teel loomalt inimesele.

Eelmise, 2020. aasta 18. aprillil tänati Faucit selle eest, et ta ütles avalikkuses, et ei pea võimalikuks leket laborist. Labor, kust koroona väidetavalt välja pääses oli saanud USA-lt toetust Fauci teadmisel ja seetõttu võis Faucil olla huvi infot varjata.

Trump ütles, et Wuhani labori toetamine algas Obama valitsuse ajal 2014. aastal ja Trump tegi sellele lõpu.

Trump demands answers from Dr Fauci about Wuhan lab

Donald Trump demanded China pay ten trillion dollars for the ’death and destruction they have caused’ He said Dr Anthony Fauci’s emails showed he had been right all along about deadly coronavirus leaking from Wuhan laboratory He also claimed to have saved hundreds of thousands of lives by ignoring his

Kommentaarid
(Külastatud 1,228 korda, 1 külastust täna)