Soomlase kurb pihtimus: abikaasa sai jalkareisi ajal koroona ja nüüd veedame suvepuhkust karantiinis

Üks soomlane on avaldanud väljaandes Helsingin Sanomat kurva pihtimuse, milles kirjeldab elu suvepuhkuse ajal karantiinis.

Sõnum on järgmine:

Abikaasa mõtles pikalt, kas kasutab jalgpalli EM-i piletit või mitte. Ta otsustas siiski minna Venemaale. Reisi ajal järgis ta kõiki koroonaga seotud juhiseid.

Abikaasa kuulus nende hulka, keda tagasiteel ei testitud. Ta tuli teisipäeva õhtul lõpp-peatusest otse koju, mina olin roolis. Ta oli karantiinis, käis jaanilaupäeval testi tegemas ja jaanipäeval tuli tulemus: positiivne.

Oht oli loomulikult olemas ja halb haigus jõudiski kohale. Ta käitus nagu oli juhendatud: oli kodus karantiinis. Või miks ei pannud me teda kolmeks päevaks hotelli või telki elama? Miks me ei saanud aru, et just meie, pere liikmed satume karantiini, kui tulemus on positiivne? Kuivõrd ta oli karantiini ajal kodus, ei saanud ta vältida meiega kokku puutumist.

Ma pole pahane abikaasa peale jalkareisi pärast, vaid olen pahane iseenda peale selle jabura kodukarantiini pärast. Loodetavasti oskasid teised selle asja paremini lahendada. Ja halb on see, kui mõned jätsid juhised täitmata. Nemad peaks häbenema!

Nüüd oleme kõik kodus, mitte kõik koos, kuna hoiame mu abikaasast eemale. Nakatumise oht on jätkuvalt olemas, aga õnneks on suvi, aed ja suvepuhkus.

Üks paljudest

Kommentaarid
(Külastatud 523 korda, 1 külastust täna)