Soome kaitseväe suvekontserdid liiguvad netti

Soome kaitseväe ära jäetud suvetuuri kontserdid asendatakse kaitseväe ajateenijate bändi veebikontserdina ja õhuväe bigbändi YouTube’i salvestisena.

Reedel, 11. juunil alates kella 18-st naelutab publikut Tulikaste Live veebikontserdil kaitseväe ajateenijate bänd. Saates astuvad kaamerate ette meelelahutusorkester ja showband ning pärast pikka ja rasket ettevalmistust saavad nad oma oskusi näidata kõigile inimestele.

Veebikontsert pakub nii tuttavaid kodumaiseid kui ka välismaiseid laule Soome parimate noorte muusikute esituses. Tunnine veebikontsert toimub Akun Tehdase ruumides ja ajateenijad tegelevad ise selle korraldamisega. Seega tuleb tipptasemel vaatemäng, kus oskusi saab kogeda mitte ainult laval, vaid ka tehnilises teostuses.

Õhujõudude bigbändi Summer Party 2021 veebisalvestus solistide Emilia Vihanto, Klaara Koivuneni ja Iina Mutikaineniga kutsub teid tantsima, kaasa laulma – või vähemalt naeratus näole! Kontsert on salvestatud Jyväskylä paviljonis ja kestab umbes pool tundi. Tuntud ja armastatud hittlaulud Get Lucky, Blinding lights, Locked out of Heaven, 1972, Bon Jovi potpourri: Dead or Alive – You Give Love Bad Bad Name – It’s My Life, Discopop Goes Latin: I Will Survive – We Are Family – I’m So Excited, annavad lisahoogu tööpäevale või sisustavad vabale aega!

Tulikaste Live veebikontsert on ajateenijate ansambli YouTube’i kanalil nähtav reedel 11. juunil kell 18–19. Kontsert voogesitatakse ja salvestust ei jää.

Veebisalvestis Summer Party 2021 avaldatakse reedel, 18. juunil kell 14 ja jääb õhuväe bigbändi YouTube’i kanalile hilisemaks kasutamiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 41 korda, 1 külastust täna)