New Yorgis on koroona läbi – maskid visati nurka ja kõik piirangud kaotati

USA suurimas linnas on kuulutatud koroona seljatatuks, mistõttu inimesed maske enam ei kasutata ja osariigi kuberner Andrew Cuomo kaotas kõik piirangud.

Osariigis on 70 protsenti täiskasvanutest koroona vastu vaktsineeritud. Seetõttu lasti ööl vastu tänast kolmapäeva ilutulestikku ja kuulutati piirangud lõppenuks. Hooned nagu Empire State Building värvusid osariigi värvidesse, mis on sinine ja kuldne, vahendab Daily Mail.

Manhattanil kogunesid piirangute lõppu tähistama ilma maskideta inimesed. Samuti täitusid baarid ja restoranid, seda nii sees kui väljas. See oli esimene kord viimase 18 kuu jooksul, mil pole olnud ühtegi kehtivat koroonapiirangut.

Nüüd on ainus reegel kohaliku terviseameti korraldus kanda maski ühistranspordis ja erafirmade kehtestatud reeglid maskikandmise kohta.

New York is back! Maskless crowds watch ‘end of COVID’ fireworks

Cuomo dropped remaining state laws on capacity in businesses and retailers on Tuesday A fireworks display was held at 9.15pm and all of the city’s landmarks were lit in blue and gold – the state colors Parties were held on rooftops all over the city – Amazon’s Audible had an

Kommentaarid
(Külastatud 617 korda, 1 külastust täna)